R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Houtworm bestrijden in Amsterdam

Houtworm bestrijden Amsterdam

Houtwormen bestrijden in Amsterdam doen we dagelijks bij houtworm-bestrijding.nl (onderdeel van Budget Diensten & Services). Te vaak zien we dat de prachtige woningen in onze hoofdstad last hebben van dit probleem. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe vervelent dit kan zijn. Daarom streven wij er altijd naar om binnen 24 uur bij u op locatie te zijn voor houtwormbestrijding in Amsterdam. Dus woont u in onze prachtige hoofdstad en heeft u last van houtwormen? Neem dan snel contact met ons op via 085-1306451 of het contactformulier en dan komen we zo snel mogelijk naar u toe!

Voordat we beginnen met de bestrijding doen we een gratis inspectie, ook berekenen we geen voorrijkosten, u betaalt alleen voor de bestrijding zelf.

Waarom u houtworm moet laten bestrijden

Snelle houtwormbestrijding in Amsterdam is cruciaal. Houtwormen leven namelijk van het hout van uw woning en meubels. Wanneer houtwormen lang hun gang kunnen gaan, zult u niet alleen uw meubels weg moeten gooien, maar loopt uw woning ook gevaar. Denk aan renovaties aan uw woning of een instorting doordat draagbalken zijn doorgevreten.

Een belangrijke reden om snel aan de slag te gaan met houtwormbestrijding in Amsterdam is het voorkomen van verdere verspreiding. Hoe meer het probleem zich verspreidt, hoe moeilijker het wordt om dit op te lossen en hoe meer meubels en delen van uw woning schade zullen krijgen. Een tweede reden is structurele schade, hoe langer houtwormen in uw woning aanwezig zijn, hoe groter de kans op schade aan steunbalken en andere belangrijke constructies. Als laatste is er ook een groot gevaar voor uw meubels. Door lang te wachten met houtworm bestrijden loopt u het risico dat meubels weggegooid of vervangen moeten worden doordat ze lelijk of instabiel zijn geworden door de schade.

Wat kost houtwormbestrijding in Amsterdam?

De houtwormbestrijding kosten worden berekend aan de hand van een gratis inspectie. Tijdens deze inspectie brengt de expert het probleem in kaart en worden de kosten berekend. Naast de kosten voor de houtwormbestrijding zijn er geen andere kosten, zo berekenen we bijvoorbeeld ook geen voorrijkosten.

Onze werkwijze

Houtwormbestrijding in Amsterdam begint altijd met een gratis inspectie bij u op locatie. Wanneer u contant met ons opneemt zijn we over het algemeen binnen 24 uur bij u op locatie. Op basis van de inspectie wordt gekeken wat de beste bestrijdingsmethode is en of de bestrijding direct uitgevoerd kan worden. In de meeste gevallen kan de expert direct aan de slag met de houtwormbestrijding in Amsterdam. Nadat de bestrijding klaar is wordt u ook geholpen met preventie, hierbij geeft de expert u advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) houtworm bestrijden? Bij Budget Ongediertebestrijding zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Kan ik zelf houtworm bestrijden in Amsterdam?

Zelf houtwormen bestrijden in Amsterdam raden we over het algemeen af. Wanneer de aantasting door de houtwormen beperkt is, lijkt het makkelijk om dit zelf te bestrijden. Echter, is er altijd een kans dat de houtwormen ook al ergens anders aanwezig zijn of dat u niet alle houtworm goed weghaalt. Hiermee loopt u het risico dat het probleem niet volledig weggaat en in de toekomst alleen maar groter wordt.

Kiest u er toch voor om zelf de houtwormen in Amsterdam te bestrijden dan zijn dit de beste methoden:

Bevriezing
Kleine voorwerpen die in de vriezer passen kunnen worden ingevroren. Wanneer u deze in plastic verpakt en enkele dagen in de vriezer laat liggen zullen alle eitjes, larven en kevers sterven.

Chemische behandeling
Wanneer de houtwormen op een groter voorwerp zitten, kunt u kiezen voor een chemische behandeling. Hiervoor kunt u speciale insecticiden voor houtwormen kopen in de vorm van sprays of vloeistoffen. Let er wel op dat u een koopt die tot diep in het hout kan doordringen

Verwijderen en vervangen
Indien de schade geconcentreerd en ernstig is, zult u het beste het aangetaste hout kunnen verwijderen en vervangen. Let er hierbij wel op dat u alles weghaalt, of dat u minder zwaar aangepaste plekken behandelt met insecticiden.

Houtwormbestrijding in Amsterdam door een professional

Als u uw houtwormen wilt laten bestrijden door een professional, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met houtwormen bestrijden in Amsterdam bent u verzekerd van snelle en effectieve bestrijding. Neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer u een vermoeden heeft van houtwormen in uw woning. Dan staan wij binnen 24 uur bij u voor de deur!

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.