R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Houtwormbestrijding Den Haag

Houtwormbestrijding Den Haag

Houtwormbestrijding in Den Haag is voor ons een dagelijkse bezigheid. Hierdoor begrijpen we als geen ander hoe vervelend het kan zijn als u last heeft van een houtwormen probleem in uw woning. Daarom proberen we bij houtwormbestrijding in Den Haag altijd zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn, vaak is dit al binnen 24 uur. Maak snel een afspraak voor houtwormbestrijding via 085-1306451 of het contactformulier. Bij afname van een bestrijding heeft u altijd een gratis inspectie en berekenen we geen voorrijkosten.

Waarom u houtworm moet laten bestrijden

Het bestrijden van houtworm in Den Haag is cruciaal vanwege meerdere redenen. Houtwormen voeden zich namelijk met hout van en in uw woning, hierdoor kunnen ze erge schade aanrichten aan meubels, vloeren, balken en andere houten structuren. Enkele redenen waarom het belangrijk is om houtwormen te bestrijden in Den Haag zijn:

Voorkomen van verdere verspreiding
Houtwormen kunnen zich verspreiden naar andere delen van uw huis en andere houten spullen. Door de houtwormen tijdig te bestrijden kunt u voorkomen dat het probleem erger wordt.

Structurele schade voorkomen
Wanneer houtwormen lang de tijd krijgen, kunnen ze de structurele integriteit van uw woning aantasten. Naarmate ze zich door het hout eten verzwakken ze de draagkracht van houten constructies en balken. Hiermee loopt u risico op dure reparaties of zelfs instorting van een deel van uw woning.

Waarde behouden
Meubels en andere houten voorwerpen kunnen veel waarde verliezen of zelfs vervangen moeten worden door schade van houtwormen. Het bestrijden van houtwormen in Den Haag helpt om uw meubels mooi en waardevol te houden.

Wat kost houtwormbestrijding Den Haag?

De kosten voor houtwormbestrijding in Den Haag zijn afhankelijk van uw situatie. Zo is het onder andere bepalend hoeveel houtworm u heeft en of dit veel gespreid is, daarnaast heeft ook de bereikbaarheid van de besmette delen invloed. Om u een zo eerlijk mogelijke prijs te geven, bepalen we de houtwormbestrijding kosten op basis van een inspectie. Deze inspectie is altijd gratis wanneer u bestrijding afneemt. Voordat we beginnen met de bestrijding brengen we u altijd op de hoogte van de kosten voor het bestrijden. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Onze werkwijze

Onze werkwijze voor houtwormen bestrijden in Den Haag begint altijd met een uitgebreide inspectie van het probleem. Aan de hand van deze inspectie wordt gekeken wat de beste methode van bestrijding is en wat de exacte kosten zijn. In de meeste gevallen kan de expert direct aan de slag met de houtwormbestrijding in Den Haag. In enkele gevallen kan het voorkomen dat het probleem niet direct kan worden opgelost of dat de bestrijder moet terugkomen, dit zijn echter uitzonderingen. Nadat de houtwormen zijn bestreden krijgt u van onze expert preventie advies om nieuwe houtwormproblemen in uw woning te voorkomen.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) houtworm bestrijden? Bij Budget Ongediertebestrijding zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Kan ik zelf houtworm bestrijden in Den Haag?

Ja, u kunt houtwormen zelf bestrijden. Echter kan dit alleen wanneer de aantasting beperkt is tot een klein gebied of een voorwerpen. Alleen dan loopt u wel het risico dat u de houtwormen niet volledig verwijdert zijn en het probleem alsnog erger wordt. Mocht u desondanks toch zelf aan de slag willen met houtworm bestrijden hebben we hiervoor enkele methoden en tips voor zelf houtworm bestrijden in Den Haag:

Chemische behandeling
Met insecticiden voor houtworm in de vorm van sprays of als vloeistof kunt u de houtwormen bestrijden, zorg ervoor dat u een product kiest dat diep kan doordringen om alle larven te doden.

Bevriezing
Kleinere voorwerpen kunt u invriezen om zo de houtwormen te bestrijden. Doe het voorwerp in een plastic zak en laat hem enkele dagen in de vriezer, hiermee zullen zowel eitjes, larven als volwassen kevers sterven.

Verwijderen en vervangen
Wanneer de schade aan het hout groot is, kunt u ervoor kiezen om het aangetaste hout te verwijderen en te vervangen. Zorg er hierbij wel voor dat u al het besmette hout verwijdert.

Houtwormbestrijding in Den Haag door een professional

Wanneer u ons inschakelt voor houtwormbestrijding in Den Haag bent u verzekerd van de beste bestrijding. Onze experts hebben jarenlange ervaring waardoor uw houtworm probleem snel en efficiënt kan oplossen. Ook zorgen we ervoor dat de houtwormen niet terug zullen komen. Neem daarom snel contact met ons op voor houtwormbestrijding in Den Haag, dan staan we (meestal) binnen 24 uur al bij u op de stoep!

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.