R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Houtwormbestrijding in Rotterdam

Houtwormbestrijding Rotterdam

Voor onze experts is houtwormbestrijding in Rotterdam dagelijkse kost. Hierdoor begrijpen we als geen ander hoe vervelent het is als u last heeft van houtwormen in uw kantoorpand of woning. Om deze reden zijn we altijd zo snel mogelijk bij u op locatie wanneer u ons nodig heeft. Vaak is dit al binnen 24 uur. Maak snel een afspraak voor houtwormbestrijding in Rotterdam via 085-1306451 of het contactformulier. U krijgt altijd een gratis inspectie en we berekenen geen voorrijkosten wanneer u een bestrijding bij ons afneemt.

Waarom u houtworm moet laten bestrijden

Houtwormen bestrijden in Rotterdam is om meerdere redenen cruciaal. De houtwormen voeden zich namelijk met uw spullen en woning, ze nestelen zich in hout en eten dit van binnenuit op. Houtwormen kunnen dan ook erge schade aanbrengen aan vloeren, balken, meubels en andere houten voorwerpen. Enkele redenen om houtwormen in Rotterdam zo snel mogelijk te bestrijden zijn:

Verdere verspreiding
Wanneer u de houtwormen niet snel bestrijdt zullen deze zich verspreiden naar andere delen van uw woning en andere voorwerpen in uw huis.

Structurele schade
Langdurige aanwezigheid van houtwormen kan zorgen voor schade aan de structurele integriteit van uw woning. Dit kan ertoe leiden dat u uw woning moet laten repareren of zelfs dat een deel van uw woning instort door bijvoorbeeld doorgevreten steunbalken.

Verwaarlozing van meubilair
Door de aantasting van houtwormen loopt u risico dat uw meubel minder mooi en minder waard wordt of zelfs vervangen moet worden.

Wat kost houtwormbestrijding in Rotterdam?

De kosten voor houtwormbestrijding in Rotterdam worden bepaald aan de hand van een inspectie bij u op locatie. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de ernst van uw probleem. Wanneer wij houtwormen bij u in Rotterdam bestrijden krijgt u de inspectie gratis, ook berekenen we geen voorrijkosten. Voordat we aan de slag gaan met de bestrijding krijgt u altijd eerst van ons te horen hoe duur de bestrijding is, zodat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

Onze werkwijze

Houtwormen bestrijden in Rotterdam begint altijd met een inspectie bij u op locatie. Nadat u bij ons een locatie heeft gemaakt zijn wij er vaak al binnen 24 uur. Onze expert bepaalt aan de hand van de inspectie hoe het probleem het beste aangepakt kan worden en of dit direct gedaan kan worden. In de meeste gevallen kan hij direct beginnen met houtwormen bestrijden. Nadat uw probleem is opgelost zal u nog worden geholpen met houtworm preventie om te voorkomen dat we in de toekomst opnieuw moeten langskomen voor houtwormbestrijding in Rotterdam.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) houtworm bestrijden? Bij Budget Ongediertebestrijding zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Kan ik zelf houtworm bestrijden in Rotterdam?

Wanneer de aantasting door de houtwormen beperkt is, kunt u zelf houtwormen bestrijden in Rotterdam. Wees alleen wel bewust dat er een grote kans is dat u niet alle houtwormen effectief weet te bestrijden. Wanneer dit het geval is zal het probleem niet volledig verdwijnen en zelf groten terug kunnen komen. Als u ervoor kiest om toch zelf aan de slag te gaan met houtwormbestrijding in Rotterdam zijn dit de beste methoden:

Chemische behandeling
Houtworm kunt u bestrijden met speciale insecticiden voor houtwormen. Deze zijn verkrijgbaar in sprays of vloeistoffen, zorg ervoor dat u er een kiest die tot diep in het hout kan doordringen zodat u alle kevers, larven en eitjes kunt bereiken.

Bevriezing
Bij kleine voorwerpen die in de vriezer passen, kunt u ervoor kiezen om de houtwormen te bestrijden door middel van bevriezing. Hierbij stopt u het besmette voorwerp in een plastic zak, deze legt u in de vriezer en haalt u er enkele dagen later weer uit. Door de kou zullen alle vormen van houtworm sterven.

Verwijderen en vervangen
Wanneer de schade erg is, maar wel op een plek is geconcentreerd, kunt u kiezen voor verwijdering en vervanging. Hierbij is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u al het besmette hout verwijdert en er niets achterblijft.

Houtwormbestrijding in Rotterdam door een professional

Met houtwormbestrijding in Rotterdam bij houtworm-bestrijding.nl (onderdeel van Budget Diensten & Services) bent u verzekerd van de beste bestrijding. Door de jarenlange ervaring kunnen wij de uw houtworm probleem snel en effectief oplossen zodat u er snel en voorgoed vanaf bent. Neem snel contact met ons op voor houtwormbestrijding in Rotterdam en dan zijn we (meestal) binnen 24 uur al bij u thuis.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.